Bøger

Bøger vi anbefaler:
 
 
"BØRNS SELVFØLELSE"
Af Perta Krantz Lindgren.
Hjælp dit barn godt på vej. Bogen giver god inspiration til at bevare børns selvfølelser på en måde, som er vigtigt i forhold til barnets måde at være i verden på. Når barnet har en god selvfølelse, kan barnet
bedre være i relationer og føle sig ok uanset hvad andre gør.
 
 
 
 
 
 
 
"PAS PÅ PARFORHOLDET"
Af Mattias Stølen Due.
Bogen, der tager parforholdet alvorligt – før det går galt. Med stor forståelse for de forventninger, pres og udfordringer vi oplever i et moderne parforhold, giver psykolog Mattias Stølen Due gode råd til, hvordan vi bedst passer på hinanden.
 
 
 
 
 
 
 
"ELSK DIG SELV OG BLIV ELSKET"
Af Joan Ørting.
En fin bog at læse, når I vil lære noget om at arbejde med jeres parforhold, mens I stadig elsker hinanden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"HOLD MIG"
Af Sue Johnson.
Vi kan forbedre eller redde et parforhold, ved at være tilgængelige, responsive og engagerede over for hinanden og ved at genetablere den følelsesmæssige kontakt. Bogen her giver jer redskaber til dette.
 
 
 
 
 
 
 
"AT VOKSE SAMMEN"
Af Ole Vadum Dahl.
En bog der giver praktiske anvisninger på, hvordan selv vores værste og mest smertefulde parforholdproblemer kan blive et springbræt til en intens og dybtgående personlig og spirituel udvikling, hvis blot vi betragter frustrationerne, konflikterne og længslerne på en anden måde.
 
 
 
 
 
 
"KVINDELIGHED I VÆKST"
Af Pig Skogemann.
En bog, man kan hente styrke og inspiration i, hvis man har mod til at arbejde med sit eget indre som kvinde. Den er skrevet ud fra Jungs psykologi om kvindens individuationsproces.
 
 
 
 
 
 
 
 
"DEN MASKULINE MAND"
Af David Deida.
Et revolutionerende syn på, hvad det betyder at være mand i dag, såvel som en praktisk guide til at leve et kompromisløst og autentisk maskulint liv, ved at slappe af og være sig selv.
 
 
 
 
 
 
 
 
"ET SPROG FOR DET KVINDELIGE"
Af Neel Fasting.
En udorskning af kvindeligheden på alle planer i ligeværdighed og kontakt, med mænd og det mandlige i kvinden. I den enkeltes oplevelse af sig selv, i kærligheden, i styrken, i livsrytmen, i det spirituelle, i kropsligheden, i lidenskaberne.
 
 
 
 
 
 
 
"BØRNENES 5 KÆRLIGHEDSSPROG"
Af Gary Chapman og Ross Campbell.
Alle mennesker modtager grundlæggende kærlighed gennem fem sprog: fysisk berøring, anerkendende ord, tid til hinanden, gaver eller tjenester. Bogen giver mange eksempler på, hvordan du kan bruge de fem kærlighedssprog over for dine børn - men også overfor din partner.
 
 
 
 
 
"DET LEVENDE PARFORHOLD
- FRA KONFLIKT TIL NÆRVÆR"
Af Kirsten Seidenfaden, Piet Draiby, Mette-Marie Davidsen
Dette er en bog om mulighederne for at begynde eller fortsætte en god udvikling i dit parforhold, og hvorfor vi så let løber sur i kærligheden.
PARsomhed v/Anna Østergaard og Sanne Haaning | CVR: 32921027