Baggrund

Baggrunden for PARsomhed er opstået på baggrund af vores egne erfaringer, om det at være i en familierelation og i et parforhold - og være sig selv i det. Herunder alle de glæder og udfordringer der er og ikke mindst al den kærlighed, eller mangel på samme, som på mange måder kan være vanskelig at håndtere.
 
Med fokus på den høje skilsmisse procent i Danmark (43%) og fokus på selvudvikling, viser erfaringen, at terapi enten som par, familie eller individuel, skaber positiv udvikling for den enkelte og med hinanden.
 
Mange går i stå og lever et liv i "Leverpostej". Som par eller familie, går de fleste forhold skæve eller i stykker, når kommunikationen fejler, utroskab finder sted, en for travl hverdag, børn der tager tid og fokus, og for mange kompromisser med sig selv, tager overhånd.
Vi har så mange udfordringer hver dag, at det kan være svært at finde tid og overskud til sig selv og hinanden...
 
Vi får ikke sagt, hvad vi har behov for over for partneren eller familien. Nogle vælger et helt liv sådan, andre ønsker at ændre på de uhensigtsmæssige mønstre.
 
Det er netop det vi brænder for, at hjælpe dig eller jer på vej med - vejen til større trivsel og en bedre hverdag!

Vores største styrke er vores samarbejde med gensidig respekt for hver vores baggrund og kompetencer, som kan understøtte netop dit og/eller jeres behov for udvikling.
 
 
 
 
PARsomhed v/Anna Østergaard og Sanne Haaning | CVR: 32921027