Nye indlæg

 

Hvorfor manden får stigende sexlyst - når han er ved at forlade dig!

08-05-2016 17:11
Vi møder ofte par, hvor manden har trukket sig i parforholdet og måske også har meldt ud til sin kvinde/hustru, at han er i 'tænkebox' omkring deres parforhold. Han ved ikke om han elsker hende længere... (Og måske han har været utro).
Trods det, bliver mange kvinder vældig fortvivlet over, hvorfor han så stadig vil dyrke sex med hende - og endda gerne flere gange om dagen!?
 
Der er flere årsager til dette, og den hyppigste årsag er, at mange mænd har svært ved at forholde sig til de svære følelser, og derved 'kompenserer' med at få en udløsning og derigennem en form for 'kontakt'.
Det medfører for de fleste kvinder, at hun bliver frustreret over det. For 'han må vil ville mig, når han vil have sex med mig?". Og kvinden får dermed et form for 'håb' om, at de forbliver sammen.
Men her er mænd og kvinder forskellige. Kvinden oplever en smule nærvær og en 'forfalsket' kærlighed igennem sex'en, i den situation, men det er slet ikke mandens formål eller hensigt.
Det betyder, at der er to forskellige formål og hensigter, hvilket ikke styrker parforholdet.
 
Derfor er vores råd, at du som kvinde skal sige fra over for sex, hvis han har meldt ud at han er på vej væk, frastøder dig i hverdagen, udviser at han ikke rigtig vil dig eller har lyst til dig, når du vil. Altså her hvor det er åbenlyst. Herved bliver han NØDT til at forholde sig til de følelser, der er i spil...
 
Har I bruge for rådgivning ind i emnet og hvordan du eller I skal håndtere det, så kontakt os gerne, og vi hjælper jer på vej.
 
 
BH
Anna og Sanne
 

Kategori: Sex og samliv

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
PARsomhed v/Anna Østergaard og Sanne Haaning | CVR: 32921027